Info

Praktische informatie

Hier vind je alles wat je wil en moet weten over het lekkerste Festival van de Kempen. 
Staat jouw vraag er niet tussen? Laat het ons dan weten!

Het Lekker Festival is het lekkerste Festival van de Kempen, en tovert het Stadspark om tot een groot sfeervol openluchtrestaurant, waar je kan genieten van verrassende animatie, muzikaal talent gecombineerd met een divers aanbod van bieren, wijnen en gerechtjes die met liefde bereid zijn in prachtige mobiele keukens.

Het Lekker Festival vindt plaats van Vrijdag 26/08/2022 tot en met Zondag 28/08/2022

In het prachtige Stadspark van Turnhout. In hartje Kempen op een half uur van Antwerpen of Eindhoven.

Meer info via de Locatie pagina.

Je bent van harte welkom op:

Vrijdag: 16h00 - 24h00
Zaterdag: 14h00 - 24h00
Zondag: 12h00 - 21h00

Het Festival is gratis toegankelijk voor jong en oud. Om te kunnen eten en drinken dien je tokens aan te schaffen op het festivalterrein.

Het Lekker Festival is toegankelijk voor jong en oud. Ben je nog geen 16 jaar, laat je dan vergezellen door een meerderjarige.

Uiteraard doen wij ons best om het terrein zo toegankelijk mogelijk te maken voor mindervaliden. De ondergrond bestaat grotendeels uit een mooie, stevige grasweide, verharde wegen en houten vlonders.

Natuurlijk! Het Lekker Festival is geschikt voor alle leeftijden. De kleinste bezoekers kunnen zich vermaken in ons kinderdorp.

Meer info via de Programma pagina.

Om Tokens aan te kopen kan je aan onze kassa zowel met cash als met bancontact betalen.

Aan de overkant van het Stadspark is een ruime gratis parking. De ingang van de parking is in de Papenbruggestraat, deze straat geef je best in in je GPS.

Meest gestelde vragen

We hebben samen met alle Foodtrucks een divers aanbod voor je samen gesteld. Eigen eten en drinken meenemen is dus niet nodig en staan we ook niet toe.

Dat is toegestaan, maar hou je huisdier wel aan de leiband en zie erop toe dat ze hun behoeftes niet op het festivalterrein zelf doen.

Ja, er zijn voldoende toiletten aanwezig op het festivalterrein. Wildplassen is niet toegestaan.

Na het Festival zullen alle foto's en video's op onze Facebook pagina geplaatst worden.

Bezoek onze Facebook pagina

Door zoveel mogelijk met recycleerbare materialen te werken, kunnen ook wij op deze manier onze ecologische voetafdruk verminderen. En zeg nu zelf, een fris drankje smaakt toch beter uit een glas.

Ja, om glasbreuk van verdwaalde glazen te voorkomen en vooral om te vermijden dat één van onze kleinste bezoekers hiermee in aanraking zou komen.

Natuurlijk! Als het glas wordt teruggebracht naar het glasinzamelpunt krijg je je waarborg terug.

Dan gaat het Lekker Festival gewoon door.

Er zijn beschutte plekken in de vorm van shelters voorzien zodat je droog kan zitten en genieten. Het is ook toegestaan om je eigen paraplu mee te brengen.

Het meenemen van een eigen glas is niet toegestaan.

Je kan je Foodtruck aanmelden via deze link.